Elérhetőségeink
Fekete Róbert
[email protected]
+36 70 456 1474
Kövess minket
Oktatás, UAV pilóta képzés 1

Oktatás, UAV pilóta képzés

Oktatás, UAV pilóta képzés

Drón pilóta oktatás

A RingWings project a legnagyobb hangsúlyt arra helyezi, hogy amivel foglalkozik azt a lehető legmagasabb szakértelemmel tegye. Pilótáinkat saját tematika szerint képeztük és egyedi követelményrendszert álltottunk fel mert a félmegoldásuok nem elég jók. Jelenlegi klienseink elvárják tőlünk a legjobbat itthon és külföldön is.
Ezt a szellemiséget sokan szeretnék elsajátítani, ezért lehetőséget biztosítunk korlátozott számú növendék pilóta számára, hogy részt vehessen képzéseinken. A képzéseink során elsajátítják az európai és hazai jogi környezetet és nagy hangsúlyt fektetünk a készségek kialakítására is.
Speciális képzési blokkjaink vannak a különleges felhasználási területeken alkalmazott pilóták számára, a mentő feladatoktól a rendvédelmi felhasználásig. Oktató pilótáink nem csak oktatók. Aktívan repülnek és dolgoznak a világ több országában és amikor oktatási feladatot kapnak ezt a tapasztalatukat adják át a növendékeknek.

Oktatóink

Pál Károly

Pál Károly

RPAS oktatópilóta

RingWings

A doubleringwings alapító atyja. Rutinos öreg róka, repült ő már szinte mindennel. Papírrepülőtől a quadcoptereken át a merevszárnyas repülőig.
IATA szakszolgálati engedély, DRG vizsga, Sea survival, DWP EU license, TacMed és UK Marine medical cert. EASA UAV szakszolgálati engedély, FAA license

Fekete Róbert

Fekete Róbert

Oktatópilóta

RingWings

Cégünk ügyvezetője, 2009-ben kezdte az RC pályafutását RC offroad autókkal amit azóta is versenyszerűen űz.
2016-ban már a Yuneec magyarországi képviselete volt.